Mousse de dovleac congelat cu nuc-crocant de caramel
Mousse de dovleac congelat cu nucă-crocant de caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1044 calorii, 11g de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bucăți de caramel, ghimbir măcinat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mousse de dovleac congelat cu nuc-crocant de caramel, Frozen Mocha Toffee-crunch Terrine, și Cheesecake Crocant Cu Caramel De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la foaia de copt cu ramă de 350 km F. Line cu folie; periați generos cu ulei vegetal. Aruncați nuci, bucăți de caramel, zahăr și sare într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Bucăți De Caramele
Zahăr
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Adăugați unt și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Așezați amestecul în centrul foii pregătite; pat la un singur strat.
4
Coaceți până când bucățile de caramel sunt moi (dar păstrează forma), aproximativ 15 minute. Se răcește crunch complet pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se transferă pe suprafața de lucru; se toacă grosier.
1
Bateți 3/4 cană frișcă, zahăr și gălbenușuri de ou într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Se amestecă la foc mediu-mic până se îngroașă până la consistența budincii, aproximativ 10 minute (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă dovleacul, romul, vanilia, scorțișoara măcinată, ghimbirul, nucșoara, sarea și ienibaharul. Se dă la frigider neacoperit până la rece, amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Ienibahar
Dovleac
Vanilie
Ghimbir
Nucșoară
Sare
ROM
4
Bateți restul de 1 1/4 căni de cremă într-un alt castron mare până când crema ține vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați 1/2 cană de frișcă într-un castron mediu pentru garnitură; acoperiți și răciți. Îndoiți frișca rămasă în amestecul de dovleac. Acoperiți și refrigerați mousse cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
În fiecare dintre cele 4 pahare medii (10 uncii), strat 1/3 cană mousse și lingură generoasă crunch. Repetați încă 2 ori (poate fi lăsată o criză). Dacă este necesar, bateți 1/2 cană frișcă rezervată până la vârfuri moi. Pipați sau aruncați o bucată de cremă pe mousse în fiecare pahar. Acoperi; congela peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.)