Mousse De Dovleac
Rețeta Mousse de dovleac poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită ghimbir cristalizat, extract de vanillan, cuișoare măcinate și miere. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mousse De Dovleac, Mousse De Dovleac, și Mousse De Dovleac.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de apă sau lapte într-un castron mic și se presară gelatina peste el pentru a se înmuia.
Separați ouăle, așezând albușurile într-un bol mixer electric și gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură care conține cel puțin 2 căni.
Combinați laptele, mierea și condimentele într-o cratiță cu fundul greu și încălziți până când mierea se dizolvă și amestecul se fierbe fierbinte.
Adăugați gelatina înmuiată cu lichidul său și amestecați până se dizolvă complet.
Se toarnă cea mai mare parte a amestecului de lapte fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant, apoi se toarnă acest amestec înapoi în oală și se continuă încălzirea până se îngroașă și aproape fierbe. Amestecați dovleacul și continuați să amestecați până când nu există bule mari când încetați să amestecați câteva secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Bateți albușurile până se spumează, apoi începeți să adăugați zahărul treptat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o spatulă mare de albușuri în crema de dovleac, apoi pliați în albușurile rămase. Transformați mousse-ul într-o matriță metalică de 6 cani care a fost clătită cu apă rece. Se răcește mousse peste noapte. Pentru a desface, înmuiați matrița în apă fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde, apoi inversați pe un platou de servire. Alternativ, lingurați mousse-ul în ramekins individuale sau pahare de vin care au o lingură sau două de ghimbir cristalizat tocat și/sau firimituri de gingersnap în partea de jos.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Mousse. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "