Mousse De Ciocolată Neagră
Mousse de ciocolată neagră este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare mică, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Neagră, Mousse De Ciocolată Neagră, și Mousse De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă la foc mic la foc mic.
Puneți ciocolată, unt, 2 linguri de apă, piper măcinat și sare într-un castron rezistent la căldură; așezați vasul peste apa fierbinte. Când untul se topește, amestecați ușor amestecul de ciocolată până când este neted și strălucitor. Puneți deoparte să se răcească câteva minute.
Bateți gălbenușurile de ou, 2 linguri de apă și zahărul într-un alt bol rezistent la căldură peste aceeași tigaie cu apă fierbinte până când amestecul de gălbenușuri de ou este spumos și fierbinte la atingere, aproximativ 3 minute.
Se toarnă amestecul de ou fierbinte în amestecul cald de ciocolată, se amestecă până se omogenizează și se așează peste un bol cu gheață pentru a se răci.
Bateți constant până când amestecul s-a răcit la temperatura camerei sau ușor mai rece.
Se toarnă 1/2 cană și 1 lingură de smântână rece într-un bol metalic răcit; bateți până când crema ține vârfuri moi.
Puneți aproximativ jumătate din frisca în amestecul de ciocolată răcit; pliați ușor crema în ciocolată. Repetați cu jumătatea rămasă de frișcă, pliați ușor până când aproape toate dungile au dispărut. Împărțiți mousse în 4 ramekins de 6 uncii.
Acoperiți fiecare ramekin cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore (până peste noapte) înainte de servire.