Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă mascarpone portocalie

Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 494 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de portocală, albușuri de ou, suc de portocale stors și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Mousse: într-o cratiță mică la foc mediu amestecați laptele cu zahărul și pudra de espresso până când laptele este fierbinte, dar nu fierbe, iar zahărul este dizolvat.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un blender.
Se toarnă laptele fierbinte peste chipsuri. Rulați blenderul la înălțime până se combină, câteva secunde.
Adăugați albușurile și rulați blenderul la foc mare până se aprinde, aproximativ 1 minut.
Transferați mousse-ul în 4 căni mici de servire. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Pentru cremă: în vasul unui mixer electric, amestecați împreună
brânza mascarpone și sucul de portocale până se omogenizează.
zahăr pudră și coajă de portocală. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Bateți smântâna chiar înainte de a servi mousse-ul sau acoperiți-o cu folie de plastic și puneți-o la frigider până când este gata de servit.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până la omogenizare.