Mousse De Ciocolată
Mousse de ciocolată este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă face 8 porții cu 179 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tofu extra-ferm, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și tofu într-un robot de bucătărie sau blender și procesați 2 minute sau până se omogenizează.
Puneți sare și albușuri într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 23
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare. Amestecați ușor o pătrime din bezea în amestecul de tofu; pliați ușor în bezea rămasă. Lingură 1/2 cană mousse în fiecare din 8 (6 uncii) cupe de cremă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Garnisiți cu topping bătut și ciocolată rasă, dacă doriți.