Mousse de Butterscotch este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 296 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping rece biciuit, lapte de soia, topping suplimentar biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Unt, Mousse Ușoară De Ananas Butterscotch, și Pufuri De Mousse De Bere Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 1 litru, puneți 1 lingură de lapte de soia și chipsurile de butterscotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
Lapte De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc și amestecul este neted. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
3
Între timp, într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de lapte de soia și amestecul de budincă cu sârmă până când amestecul este amestecat și îngroșat. Se amestecă amestecul de cip topit până se omogenizează bine. Îndoiți în 2 căni topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Amestec De Budincă
Lapte De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Pentru a servi, lingurați în feluri de mâncare individuale pentru desert; serviți imediat sau refrigerați până la servire. Chiar înainte de servire, acoperiți cu felii de banane și topping suplimentar bătut.