Moules Mariniere cu unt de ierburi de usturoi

Moules Mariniere cu unt de ierburi de usturoi
Moules Mariniere cu unt de ierburi de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 641 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Un amestec de midii, șobolani, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Moules La Marini Notre, Moules La Marini Notre, și Moules Mariniere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare topiți untul peste flacără medie, adăugați șobolani și usturoi și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fenicul sau țelina și continuați să sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Adăugați midii și ridicați focul la mare. Când midii încep să se deschidă, adăugați vinul, sarea, piperul și aduceți amestecul la fierbere, acoperiți și gătiți până când toate midiile se deschid. Aruncați-le pe cele nedeschise. Se amestecă jumătate din untul de usturoi, pătrunjelul și frunzele de fenicul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se servește cu untul de usturoi rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
5
Așezați totul în robotul de bucătărie și amestecați timp de 20 de secunde până se amestecă bine sau amestecați într-un castron. Acoperiți și puneți-l în frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista