Mostaccioli cu Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, roșii uscate la soare ambalate în ulei, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Între timp, în robotul de bucătărie sau în blender, așezați ingredientele rămase, cu excepția brânzei. Acoperiți și procesați până când amestecul este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mare, aruncați pastele, amestecul de roșii și brânza.