Moros y Cristianos (fasole neagră și orez în stil cubanez)
Moros y Cristianos (fasole neagră și orez în stil cubanez) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, coriandru măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Fasole neagră cubaneză și orez (Moros y Cristianos), Fasole neagră și orez în stil cubanez, și Fasole neagră în stil cubanez cu orez și Pătlagine.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșii în tigaie; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați oțet și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu) la tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă, fasole și sos de piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional.