Moreluri Marinate
Marinate Morels este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sparanghel Cu Moreluri, Tortelloni cu Moreluri și Chanterelles, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ulei de măsline și unt într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și amestecați des până se limpezesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciuperci proaspete clătite și scurse sau ciuperci comune feliate (înjumătățiți mai mici; sferturi mai mari); amestecați doar până când încep să-și elibereze sucurile, 1 până la 2 minute.
Adăugați sherry uscat și amestecați des până se evaporă.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă ciupercile într-un castron mic și se amestecă 1 lingură de ulei de trufă albă (opțional).
Lăsați să stea cel puțin 1 oră sau acoperiți și răciți până la 1 zi.