Morelos Salsa Verde
Morelos Salsa Verde necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, granule de bouillon de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană).
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, jalapenos și usturoi într-o oală mare.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi tomatillos; vor pluti, așa că apăsați-le cu mâna în timp ce măsurați apa. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când culoarea tomatillos se luminează la o culoare galbenă, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Se strecoară tomatillos, rezervând apa.
Așezați în vasul unui blender; adăugați cuișoarele, chimenul, piperul și bulionul de pui. Puree până se omogenizează, folosiți apa rezervată după cum este necesar pentru a regla consistența.