, neacoperit, până la foarte fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce morcovii fierb, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch.
3
Transferați morcovii fierți cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați cartofii în apă clocotită și gătiți, neacoperiți, până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
În timp ce cartofii se gătesc, morcovii pur și simplu în robotul de bucătărie cu 1/4 cană smântână până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți untul și restul de 1/4 cană smântână în oală la foc moderat, amestecând, până când untul este topit, apoi forțați cartofii prin ricer în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Se adaugă morcovul pur corkule, sarea de mare și piperul după gust și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
• Carrot and potato purée can be made 1 day ahead and chilled, covered. Reheat in a microwave or double boiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj