Morcovii cu cinci condimente ai bucătarului John
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și garnitură vegană? Morcovii cu cinci condimente ai bucătarului John ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Macaroane și brânză Chef John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați morcovii înjumătățiți în jumătate din nou transversal pe diagonală.
Așezați morcovii într-un vas de copt de 2 litri și stropiți cu ulei vegetal; se presară cu pudră de 5 condimente și sare după gust. Aruncați ușor pentru a acoperi morcovii cu ulei și condimente. Aranjați morcovii într-un strat uniform.
Prăjiți morcovii în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; verificați sensibilitatea și amestecați dacă doriți. Continuați prăjirea până se înmoaie, încă 15 până la 20 de minute.