Morcovi și păstârnac prăjiți Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovi și păstârnac prăjiți Balsamic. Această rețetă face 10 porții cu 177 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, morcovi, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Balsamic Alb, Morcovi prăjiți și păstârnac cu miere și oțet Balsamic, și Morcovi prăjiți și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați împreună primele 5 ingrediente și 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mic.
Tăiați morcovii și păstârnacul pe lungime în fâșii lungi și subțiri.
Bateți împreună zahărul brun, oțetul balsamic și restul de 3 linguri. uleiul de măsline într-un castron mare. Aruncați cu morcovi și păstârnac și așezați - l pe o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Se presară cu cantitatea dorită de sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până când legumele sunt fragede și rumenite, amestecând la fiecare 15 minute.
Transferați într-un platou de servire și aruncați ușor cu amestecul de brânză feta.