Morcovi și conopidă în stil spaniol
Morcovii și conopida în stil spaniol ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 196 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de chorizo picant, morcovi, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Morcovi Prăjiți, Condimente Spaniole, Sos De Iaurt, Harissa, Morcovi spanioli cu fenicul, alune prăjite și oțet de vin Slide Ridge Honey, și Orez spaniol de conopidă cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași direct peste o flacără de gaz sau sub broiler până când sunt carbonizați peste tot.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Curățați, miez și semințe ardeii, apoi tocați-i grosier.
Într-o tigaie mică, gătiți chorizo la foc moderat până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un mini robot de bucătărie, curățați ardeii prăjiți cu untul de migdale, usturoiul, chimenul și 1 lingură de apă. Răsturnați sosul într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, acoperiți morcovii cu 1/2 cană de apă și adăugați un vârf de sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Adăugați conopida feliată și restul de 1/2 cană de apă, acoperiți și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult; scurgere.
Transferați legumele într-un platou și stropiți cu o parte din sosul de migdale. Se acoperă cu chorizo și coriandru și se servește cu sosul suplimentar.