Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen
Morcovii prăjiți cu iaurt de chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, frunze de coriandru, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen, Morcovi De Chimen Prăjiți, și Morcovi Prăjiți Cu Chimen De Vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aruncați morcovi, suc de portocale, cimbru, frunze de dafin și 1/2 cană de ulei pe o foaie de copt arimată; condimentați cu sare și piper. Prăjiți, aruncând la jumătate,până se rumenesc și se moale, 30-35 de minute;îndepărtați frunzele de dafin.
Între timp, prăjiți coriandrul într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare, aruncând, până cândparfumat, aproximativ 1 minut; transferați pe o farfurie.Repetați cu chimen.
Se lasă să se răcească; se toacă grosier.
Coriandru pur, chimen, iaurt, suc de lămâie, 1/4 cană coriandru și 2 linguri rămase ulei într-un robot de bucătărie până la omogenizare; condimentați cu sare și piper.
Serviți morcovii acoperiți cu iaurt de chimen,coriandru și semințe de susan.