Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen
Morcovii prăjiți cu iaurt de chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 85 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Morcovi De Chimen Prăjiți, Morcovi Prăjiți Cu Chimen De Vanilie, și Morcovi prăjiți cu rozmarin și chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aruncați morcovi, suc de portocale, cimbru, frunze de dafin și 1/2 cană de ulei pe o foaie de copt arimată; condimentați cu sare și piper. Prăjiți, aruncând la jumătate,până se rumenesc și se moale, 30-35 de minute;îndepărtați frunzele de dafin.
Între timp, prăjiți coriandrul într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare, aruncând, până cândparfumat, aproximativ 1 minut; transferați pe o farfurie.Repetați cu chimen.
Se lasă să se răcească; se toacă grosier.
Coriandru pur, chimen, iaurt, suc de lămâie, 1/4 cană coriandru și 2 linguri rămase ulei într-un robot de bucătărie până la omogenizare; condimentați cu sare și piper.
Serviți morcovii acoperiți cu iaurt de chimen,coriandru și semințe de susan.