Morcovi prăjiți cu cimbru proaspăt
Morcovi prăjiți cu cimbru proaspăt este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 60 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă verde, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Piept de pui cu Shiitake-sos de cremă de cimbru și morcovi prăjiți, Morcovi Glazurați Și Mărar Proaspăt, și Morcovi Prăjiți Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, combinați morcovii și următoarele 3 ingrediente (prin sare); aruncați bine.
Întindeți morcovii într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând la fiecare 10 minute.
Transferați într-un castron de servire.
Se presară cu coajă de lămâie, piper și ceapă verde; aruncă bine.