Morcovi prăjiți cu boia afumată

Morcovi prăjiți cu boia afumată
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Morcovii prăjiți cu boia afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, ulei de măsline, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește de ardei afumat cu morcovi, Pește de ardei afumat cu morcovi, și Morcovi Prăjiți De Portocale-Paprika pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie cu jeleu pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine. Aranjați amestecul de morcovi într-un singur strat pe tigaia preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând după 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Revista