Morcovi glazurați cu zahăr brun cu rozmarin și nuci pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Morcovii glazurați cu zahăr brun cu rozmarin și nuci pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, sare și piper kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nuci Pecan Cu Zahăr Brun Rozmarin, Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun, și Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.