Morcovi glazurați cu nuci pecan
Morcovii glazurați cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 230 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, morcovi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Glazurat Și Morcovi Cu Nuci Pecan, Morcovi glazurați cu arțar cu nuci pecan, și Sparanghel Glazurat Și Morcovi Cu Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi și gătiți, amestecând frecvent, 4 minute. Se amestecă ghimbirul și zahărul și se gătește, amestecând, până se topește zahărul, aproximativ 2 minute.
Adăugați nuci pecan și gătiți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși și amestecul este glazurat în zahăr, 3 până la 5 minute.