Morcovi Dijon Glazurați

Morcovi Dijon Glazurați
Morcovii Dijon glazurați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 141 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână morcovi, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Morcovi cu vinetă Dijon cu conținut scăzut de grăsimi, Cherry Dijon-Șuncă Glazurată, și Dijon-Șuncă La Cuptor Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și transferați morcovii într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Încălziți untul în aceeași cratiță la foc mediu; adăugați zahăr brun, muștar, ghimbir și sare. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
UntUnt
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă sosul peste morcovi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista