Morcovi cu unt de var
Morcovii cu unt de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Morcovi De Var, Morcovi De Tei Gingered, și Morcovi cu var (Zanahorias al Limon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați morcovii și scallions și gătiți, amestecând ocazional, la foc moderat până când scallions se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați sucul de lămâie și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper. Acoperiți tigaia și gătiți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă nucile pecan și pătrunjelul.