Morcovi cu unt de var

Morcovi cu unt de var
Morcovii cu unt de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Morcovi De Var, Morcovi De Tei Gingered, și Morcovi cu var (Zanahorias al Limon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2
Adăugați morcovii și scallions și gătiți, amestecând ocazional, la foc moderat până când scallions se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sucul de lămâie și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper. Acoperiți tigaia și gătiți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă nucile pecan și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista