Morcovii cu migdale sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 176 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, migdale tăiate, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Cu Migdale, Pește Cu Migdale, și Dovlecel Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți morcovii și apa la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați stafidele, untul, mierea, sucul de lămâie, ghimbirul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Se pune într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 35 de minute sau până când morcovii sunt fragede.