Morcovi cu cârnați și rozmarin
Morcovi cu cârnați și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, pătrunjel cu frunze plate, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi De Rozmarin, Morcovi De Rozmarin, și Morcovi glazurați cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți morcovii la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scurgeți morcovii într-o strecurătoare.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați carnea de cârnați și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o lingură de lemn, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa tocată și rozmarinul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă morcovii și se fierbe până se încălzește. Se amestecă pasta de roșii diluată și se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul și se servește.