Morcovi cu conserve de caise
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Morcovii cu conserve de caise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de conserve de caise, stafide aurii, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Conserve De Caise, Conserve De Caise De Pui, și Conserve De Caise-Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aduceți morcovii și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și aburiți până când morcovii sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Între timp, amestecați împreună conservele de caise, amidonul de porumb, caisele uscate și stafidele într-o cratiță.
Se pune la foc mediu și se gătește până când amestecul se bulează, se îngroașă și devine limpede, 2 până la 3 minute.
Odată ce morcovii s-au fiert, scurgeți și amestecați în conservele de caise.
Se toarnă într-un vas de copt, și se coace în cuptorul preîncălzit până când sosul sa îngroșat în continuare, și a devenit maro deschis, aproximativ 15 minute.