Morcovi coapte rapid și ușor

Morcovi coapte rapid și ușor
Morcovii coapte rapid și ușor necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor remarcabil spoonacular de 90%. Încercați Rapid Și Ușor Miere / Lămâie Morcovi Pentru Copii, Oală sub presiune rapidă și ușoară pui, linte și tocană de slănină cu morcovi, și Morcovi Ușor Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați morcovii într-un vas de copt superficial. Pulverizați cu spray de gătit și presărați nucșoară, scorțișoară și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când morcovii sunt fragede, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista