Morcovi coapte rapid și ușor
Morcovii coapte rapid și ușor necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor remarcabil spoonacular de 90%. Încercați Rapid Și Ușor Miere / Lămâie Morcovi Pentru Copii, Oală sub presiune rapidă și ușoară pui, linte și tocană de slănină cu morcovi, și Morcovi Ușor Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Aranjați morcovii într-un vas de copt superficial. Pulverizați cu spray de gătit și presărați nucșoară, scorțișoară și zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când morcovii sunt fragede, 20 de minute.