Morcovi arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante

Morcovi arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante
Morcovii arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de capră similară, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Morcovi arși, brânză de capră și chipsuri de usturoi, Friptură Chimichurri cu morcovi arși și brânză de capră, și Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face vinaigreta, turnați oțetul într-un castron mic și bateți în 5 linguri de ulei de măsline extravirgin. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați morcovii transversal în jumătate, apoi tăiați jumătățile în bețișoare groase și aspre. Aruncați într-un castron cu 3 linguri de ulei de măsline, cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți o chapa sau o tigaie mare din fontă la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați morcovii într-un singur strat și gătiți, fără a se întoarce, până când sunt carbonizați pe fund și aproape arși, 3 până la 5 minute. Întoarceți cu o spatulă și gătiți pe cealaltă parte încă 2 până la 3 minute, reglând căldura după cum este necesar, până când sunt crocante la exterior și fragede în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-o tavă. Ștergeți tigaia, dacă o folosiți, și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați pătrunjelul și rucola pe un platou mare de servire și aruncați ușor cu jumătate de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Așezați morcovii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Reîncălziți chapa sau tigaia la foc foarte mare și acoperiți cu restul de 1 până la 2 linguri de ulei de măsline. Adăugați imediat feliile de brânză de capră: aveți grijă—uleiul se poate stropi. De îndată ce vedeți brânza înnegrită pe fund, îndepărtați feliile cu o spatulă subțire și inversați pe morcovi. Aruncați chipsurile de usturoi peste salată și stropiți cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Din șapte incendii: Grilling the Argentinian Way de Francis Mallmann. Drepturi de autor: 2009 de Francis Mallmann; fotografie: 2009 de Santiago Solo Monllor. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista