Morcovi arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante

Morcovi arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante
Morcovii arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de capră similară, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Morcovi arși, brânză de capră și chipsuri de usturoi, Friptură Chimichurri cu morcovi arși și brânză de capră, și Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face vinaigreta, turnați oțetul într-un castron mic și bateți în 5 linguri de ulei de măsline extravirgin. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați morcovii transversal în jumătate, apoi tăiați jumătățile în bețișoare groase și aspre. Aruncați într-un castron cu 3 linguri de ulei de măsline, cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți o chapa sau o tigaie mare din fontă la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați morcovii într-un singur strat și gătiți, fără a se întoarce, până când sunt carbonizați pe fund și aproape arși, 3 până la 5 minute. Întoarceți cu o spatulă și gătiți pe cealaltă parte încă 2 până la 3 minute, reglând căldura după cum este necesar, până când sunt crocante la exterior și fragede în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-o tavă. Ștergeți tigaia, dacă o folosiți, și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați pătrunjelul și rucola pe un platou mare de servire și aruncați ușor cu jumătate de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Așezați morcovii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Reîncălziți chapa sau tigaia la foc foarte mare și acoperiți cu restul de 1 până la 2 linguri de ulei de măsline. Adăugați imediat feliile de brânză de capră: aveți grijă—uleiul se poate stropi. De îndată ce vedeți brânza înnegrită pe fund, îndepărtați feliile cu o spatulă subțire și inversați pe morcovi. Aruncați chipsurile de usturoi peste salată și stropiți cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Din șapte incendii: Grilling the Argentinian Way de Francis Mallmann. Drepturi de autor: 2009 de Francis Mallmann; fotografie: 2009 de Santiago Solo Monllor. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista