Morcov Fiert Saut
Gingery saut morcovi este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 288 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la finecooking.com are 6 fani. Un amestec de ulei de măsline, ghimbir, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi Glazurați Cu Ghimbir, Reteta De Nasturel Si Shiitakes Saut Cu Gingery, și Saut morcovi și dovlecei pentru rețete similare.