Morcov Congo baruri (teasere creier)

Morcov Congo baruri (teasere creier)
Morcov Congo baruri (teasere creier) ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2700 calorii. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Un amestec de cuișoare măcinate, făină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul pudră, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Brownie de alune cu cremă de unt de alune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Baruri Congo, Baruri Congo, și Baruri Congo.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Kanonkop Pinotage cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Revista