Montana Rusă Pâine Neagră
Montana pâine neagră rusă ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Un amestec de germeni de grâu, sare de mare, bere caldă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Neagră Rusă, Pâine Neagră Rusă, și Pâine Neagră Rusă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făină integrală de pâine de grâu, făină de secară, pudră de cacao, făină de pâine, germeni de grâu, semințe de caras, drojdie, bere, cafea, oțet, ulei de măsline, miere, melasă, sare de mare și praf de ceapă într-o mașină de pâine în ordinea sugerată de producător. Setați mașina de pâine pentru ciclul de frământare.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din mașina de pâine și formați-l într-o pâine rustică pe foaia de copt pregătită. Faceți fante deasupra pâinii în formarea încrucișată.
Lăsați aluatul să crească timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 395 grade F (202 grade C).
Bateți albusul de ou și apa caldă împreună într-un castron mic.
Ungeți amestecul de albus de ou deasupra pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea este gătită, 45 până la 50 de minute. Se răcește pâinea pe un suport de sârmă timp de 1 oră înainte de servire.