Monster Club
Monster Club ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1206 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, coajă de lămâie, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-uri monstru în onoarea Cookie Monster (și noul parteneriat Sesame Street cu HBO!), Monster Brains {Halloween Monster Blog Party}, și Nif monstru lot de cookie-uri monstru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui în 2 porții egale de servire. Într-o pungă mare de plastic re-sigilabilă, combinați puiul, pansamentul pentru salată și crengile de rozmarin. Sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Într-un castron mare, combinați maioneza, oțetul alb, cimbrul și coaja de lămâie; acoperiți și refrigerați.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Gratiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Răspândiți uniform amestecul de maioneză pe 1 parte din toate cele 12 felii de pâine. Top 4 felii de pâine fiecare cu 2 felii de roșii, 1 jumătate de piept de pui la grătar, 2 felii de slănină, o altă felie de pâine, 2 felii de șuncă și 1 felie de brânză. Topiți sandvișurile cu restul de 4 felii de pâine, amestecul de maioneză cu fața în jos.
Înfășurați fiecare sandviș în folie de aluminiu pulverizată cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil.
Așezați sandvișurile pe grătar. Topiți fiecare sandwich cu o cărămidă și grătați timp de 6 minute pe fiecare parte sau până la prăjit. Desfaceți sandvișurile și serviți imediat.