Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregolan. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $6.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de prosciutto, fregola, monkfish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfeclă aurie cu Pesto de pătrunjel și Fregola, Cupe de ou Prosciutto cu Pesto, și Pizza Pesto cu anghinare și prosciutto.
Instrucțiuni
Clătiți peștișorul și uscați-l. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați jumătate din feliile de prosciutto pe o suprafață de lucru, suprapunându-le pentru a face un dreptunghi suficient de mare pentru a închide una dintre cozile de monkfish (folosiți suficient prosciutto pentru a închide monkfish în siguranță; este posibil să mai rămână câteva felii).
Așezați peștele în centru și pliați prosciutto-ul în sus și în jurul acestuia pentru a face o ruladă strânsă. Dacă este necesar, asigurați-vă cu sfoară de măcelari sau scobitori. Repetați cu a doua coadă.
Așezați cusătura în jos pe o farfurie și dați-o la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Așezați o piastra pe grătar pentru a preîncălzi.
Între timp, într-o oală mare, aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de apă cu gheață.
Aruncați fregola în apa clocotită și gătiți până când este doar al dente.
Scurgeți și reîmprospătați imediat în baia de gheață; când este rece, scurgeți fregola extrem de bine.
Într-un castron mare, aruncați fregola cu pesto și ardei roșii. Pune deoparte.
Periați fiecare coadă învelită cu prosciutto cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați pe piastra și gătiți timp de 6 minute, nemișcat. Rulați ușor fiecare peste 90 de grade și gătiți timp de 4 minute. Repetați de două ori, pentru un timp total de gătit de aproximativ 18 minute; temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 66° în partea cea mai groasă a peștelui.
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați cozile în felii de inci și aranjați frumos deasupra fregolei.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, presărați cu nuci de pin și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.