Monkfish prăjită, fenicul și castan Tagine
Toasted Monkfish, fenicul și castan Tagine este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulbi de fenicul, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tagine de Monkfish, Tagine de vinete și castane cu cuscus - delicios. revista, și Medalioane de Monkfish cu fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați 1 bec de fenicul pe jumătate pe lungime în felii subțiri de hârtie cu o mandolină sau alt feliator manual și aruncați cu ulei, sare și piper după gust.
Tăiați feniculul rămas pe lungime în bețișoare groase de 1/3 inch.
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie bine condimentată din fontă de 10 inci sau grea antiaderentă la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți bețișoare de fenicul în 2 loturi cu sare și piper după gust la foc moderat, amestecând ocazional, până când se înmoaie și marginile se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante, rezervând tigaia și păstrați cald, acoperit.
Înjumătățiți castanele și adăugați în tigaie cu 1 lingură de unt și sare și piper după gust. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Transferați în castron cu fenicul folosind lingura cu fante, rezervând tigaia și păstrați-o caldă, acoperită.
Blanch frunze de smochin în apă clocotită cu sare 2 minute, apoi transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul și a se scurge bine. Tăiați tulpinile din frunze.
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și încălziți la foc moderat până când spuma dispare. Se prăjește peștele în 2 loturi, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 2 minute, transferându-se pe o farfurie.
Topiți untul de lingură rămas în tigaie, apoi scoateți tigaia de pe foc. Dacă nu folosiți frunze de smochin, stropiți bucăți de pește cu unt. Dacă folosiți frunze de smochin, aranjați 1 frunză, cu partea netedă în jos, pe o suprafață de lucru, apoi puneți o bucată de pește în mijloc și stropiți cu puțin unt topit. Înfășurați frunza de smochin în jurul peștilor pentru a o închide și a o fixa cu scobitori din lemn. Înfășurați peștele rămas în același mod.
Se fierbe 1/2 cană sos în tigaie până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute. Se amestecă castanele și feniculul fiert și se transferă într-o oală largă și superficială (cu un capac strâns) suficient de mare pentru a ține peștele în 1 strat. Amestec de castane de top cu pește. Acoperiți oala cu capac și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit, 12 până la 15 minute.
În timp ce peștele se prăjește, încălziți restul de 1/2 cană de sos într-o cratiță mică la foc moderat până când este fierbinte.
Îndepărtați scobitorii și deschideți frunzele de smochin.
Serviți pește (cu frunze de smochin) peste amestecul de castane și împrăștiați cu fenicul crud.
Serviți sosul cald pe lateral.
Amestecul de castane poate fi gătit cu 6 ore înainte, răcit complet și răcit, acoperit. Reîncălziți la foc mic, amestecând, înainte de a continua.