Monkfish prăjită, fenicul și castan Tagine

Monkfish prăjită, fenicul și castan Tagine
Toasted Monkfish, fenicul și castan Tagine este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulbi de fenicul, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tagine de Monkfish, Tagine de vinete și castane cu cuscus - delicios. revista, și Medalioane de Monkfish cu fenicul și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 1 bec de fenicul pe jumătate pe lungime în felii subțiri de hârtie cu o mandolină sau alt feliator manual și aruncați cu ulei, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Tăiați feniculul rămas pe lungime în bețișoare groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
4
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie bine condimentată din fontă de 10 inci sau grea antiaderentă la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți bețișoare de fenicul în 2 loturi cu sare și piper după gust la foc moderat, amestecând ocazional, până când se înmoaie și marginile se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante, rezervând tigaia și păstrați cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
6
Înjumătățiți castanele și adăugați în tigaie cu 1 lingură de unt și sare și piper după gust. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastaneCastane
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați în castron cu fenicul folosind lingura cu fante, rezervând tigaia și păstrați-o caldă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
8
Blanch frunze de smochin în apă clocotită cu sare 2 minute, apoi transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul și a se scurge bine. Tăiați tulpinile din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SmochineSmochine
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
10
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și încălziți la foc moderat până când spuma dispare. Se prăjește peștele în 2 loturi, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 2 minute, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Topiți untul de lingură rămas în tigaie, apoi scoateți tigaia de pe foc. Dacă nu folosiți frunze de smochin, stropiți bucăți de pește cu unt. Dacă folosiți frunze de smochin, aranjați 1 frunză, cu partea netedă în jos, pe o suprafață de lucru, apoi puneți o bucată de pește în mijloc și stropiți cu puțin unt topit. Înfășurați frunza de smochin în jurul peștilor pentru a o închide și a o fixa cu scobitori din lemn. Înfășurați peștele rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
FolieFolie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
TigaieTigaie
12
Se fierbe 1/2 cană sos în tigaie până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute. Se amestecă castanele și feniculul fiert și se transferă într-o oală largă și superficială (cu un capac strâns) suficient de mare pentru a ține peștele în 1 strat. Amestec de castane de top cu pește. Acoperiți oala cu capac și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
FeniculFenicul
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
În timp ce peștele se prăjește, încălziți restul de 1/2 cană de sos într-o cratiță mică la foc moderat până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Îndepărtați scobitorii și deschideți frunzele de smochin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
15
Serviți pește (cu frunze de smochin) peste amestecul de castane și împrăștiați cu fenicul crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
FeniculFenicul
PeștePește
SmochineSmochine
16
Serviți sosul cald pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Amestecul de castane poate fi gătit cu 6 ore înainte, răcit complet și răcit, acoperit. Reîncălziți la foc mic, amestecând, înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista