Monede De Ciocolată Decadente
Monede de ciocolată decadente ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao procesată în Olanda, coajă de portocală, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Monede de ciocolată, nucă și afine, Ciocolata-Earl Grey Shortbread Monede, și Vase de ciocolată-Espresso de Cr Bucalme cu monede Benne Seed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți chipsurile de ciocolată și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la putere mare timp de 1 minut. Amestecați-le împreună, apoi încălziți încă 1 minut. Poate fi necesar să încălziți amestecul pentru un minut suplimentar sau mai mult, dar asigurați-vă că amestecați bine amestecul între încălziri și nu îl supraîncălziți.
Lasa ciocolata sa se raceasca 5 minute.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, zahărul brun, pudra de cacao și sarea.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați ouăle și coaja de portocală și amestecați la viteză mică timp de 1 minut. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, turnați ciocolata topită și amestecați timp de 1 minut, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică timp de 10 secunde.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați-l timp de aproximativ 30 de secunde, până când toată făina a fost încorporată și aluatul se unește. Împărțiți aluatul în jumătate; acoperiți o jumătate cu folie de plastic și puneți-o deoparte.
Așezați o foaie de hârtie pergament pe o suprafață de lucru și puneți cealaltă jumătate a aluatului pe pergament. Aplatizați ușor aluatul cu mâna și apoi acoperiți-l cu o a doua foaie de pergament. Cu un sucitor, rulați aluatul între foile de pergament la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Puteți folosi un praf ușor de făină dacă aluatul este lipicios. Desfaceți cealaltă jumătate a aluatului și întindeți-l așa cum ați făcut prima jumătate.
Transferați aluatul, încă sandwich între pergament, pe o foaie de copt și răciți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți aluatul din frigider, îndepărtați ambele foi de pergament și puneți aluatul pe o tăietură. Folosind un tăietor de prăjituri (puteți folosi orice formă doriți, dar faceți-o cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci), tăiați prăjiturile din aluat, rerolling resturile o dată.
Puneți fursecurile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, distanțându–le la 1 inch.
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 12 minute. Fursecurile se fac atunci când încep să se simtă ușor ferme și puteți mirosi ciocolata. Aveți grijă să nu le coaceți prea mult.
Transferați cookie-urile într-o grătar și lăsați-le să se răcească.