Molid vindecat Gravlox cu molid Pesto Crostini

Molid vindecat Gravlox cu molid Pesto Crostini
Rețeta Gravlox vindecat de molid cu Pesto de molid Crostini este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Molid De Vacanță, Molid Con De Zahăr, și Modalități ușoare și delicioase de a molid aluatul de prăjituri cu zahăr.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați fileurile de somon și îndepărtați orice oase de ac folosind clești din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1
Se amestecă împreună zahărul, sarea și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați pielea de somon cu fața în jos în tigaia de copt. Frecați amestecul de zahăr în partea de carne a somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Întindeți 1 cană de molid tocatde sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Stropiți vodca peste tot, având grijă să nu spălați amestecul de întărire. Întoarceți rapid somonul, astfel încât partea pielii să fie deasupra. Acoperiți tigaia cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Adăugați molidul rămas, nucile negre, sucul de lămâie într-un blender. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet uleiul de măsline și curățați amestecul până se formează o pastă netedă. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul.Faceți crostini: feliați și prăjiți pâinea după cum este necesar. Completați fiecare felie cu niște gravlox, o lingură de pesto de molid și o garnitură de vârfuri de molid (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci NegreNuci Negre
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
CrostiniCrostini
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Servește.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista