Molid vindecat Gravlox cu molid Pesto Crostini
Rețeta Gravlox vindecat de molid cu Pesto de molid Crostini este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Molid De Vacanță, Molid Con De Zahăr, și Modalități ușoare și delicioase de a molid aluatul de prăjituri cu zahăr.
Instrucțiuni
Spălați și uscați fileurile de somon și îndepărtați orice oase de ac folosind clești din oțel inoxidabil.
Se amestecă împreună zahărul, sarea și boabele de piper.
Așezați pielea de somon cu fața în jos în tigaia de copt. Frecați amestecul de zahăr în partea de carne a somonului.
Întindeți 1 cană de molid tocatde sus.
Stropiți vodca peste tot, având grijă să nu spălați amestecul de întărire. Întoarceți rapid somonul, astfel încât partea pielii să fie deasupra. Acoperiți tigaia cu folie de plastic.
Adăugați molidul rămas, nucile negre, sucul de lămâie într-un blender. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet uleiul de măsline și curățați amestecul până se formează o pastă netedă. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul.Faceți crostini: feliați și prăjiți pâinea după cum este necesar. Completați fiecare felie cu niște gravlox, o lingură de pesto de molid și o garnitură de vârfuri de molid (opțional).