Mojito Slush
Această rețetă servește 14 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 107 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir, ROM, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mojito Slush, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), și Mojito Final ... Sequel-Cherry Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți apa și zahărul la foc mediu aproximativ 2 minute sau până când zahărul este dizolvat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În blender cu 8 cani, puneți apă cu zahăr, suc de lămâie, rom și frunze de mentă (dacă blender mai mic, faceți în loturi). Acoperiți; amestecați la viteză mare aproximativ 20 de secunde sau până când menta este tocată mărunt.
Se toarnă amestecul în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Congelați 4 până la 6 ore, folosind furculița pentru a sparge cristalele de gheață la fiecare 2 ore.
Pentru a servi, lingurați 1/2 cană de amestec în fiecare pahar; se toarnă 1/4 cană de ghimbir peste fiecare. Se amestecă. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de mentă.