Mocha Înghețată Tort Roll

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mochan Ice Cream Cake Roll. Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 239 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cacao de copt, apă, bucle de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, și Rola De Tort De Ciocolată Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și lăsați-o deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle timp de 3 minute. Adăugați treptat zahăr; bateți timp de 2 minute sau până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Bateți în apă și vanilie.
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; pliați în amestec de ouă (aluatul va fi subțire).
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-13 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute.
Inversați tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu 2 lingurițe de zahăr pentru cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Desfaceți tortul; întindeți înghețata uniform pe tort până la 1/2 inch. de margini.
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Congelați până când este ferm. Chiar înainte de servire, praful cu zahărul rămas al cofetarilor.
Garnisiți cu bucle de ciocolată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "