Mocha Stratificată
Mocha stratificată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 259 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de espresso, ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Mocha Stratificat, Cheesecake Mocha Stratificat, și Ciocolată Albă Stratificată Mentă Mocha Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți smântâna într-un bol și răciți până la foarte rece, aproximativ 15 minute. Umpleți 4 pahare rezistente la căldură (6 până la 8 oz. fiecare) cu apă clocotită.
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți 3/4 cană de apă la fierbere. Reduceți căldura la minim și amestecați ciocolata tocată până se omogenizează ușor.
Adăugați 1 lingură. zahăr. Se amestecă la foc mediu-mic până când amestecul se îngroașă ușor și se acoperă cu lingura într-un strat subțire, 3 până la 5 minute. Acoperiți și păstrați fierbinte.
Crema batuta cu 1 lingura. zahăr până la gros, dar înainte de formarea vârfurilor (crema ar trebui să fie încă turnată).
Se amestecă restul de 1/2 lingură. zahăr cu espresso fierbinte.
Se toarnă un sfert de ciocolată fierbinte într-un pahar. Țineți o lingură, cu partea concavă în jos, la aproximativ un unghi de 45, astfel încât vârful lingurii să atingă interiorul sticlei, ușor deasupra ciocolatei. Foarte încet, se toarnă un sfert de espresso peste spatele lingurii. Repetați pentru fiecare pahar. Puneți smântână groasă pe espresso, împărțind uniform între pahare. Cerneti putina cacao peste crema daca doriti.