Mocha Nut Torte

Mocha Nut Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mocha Nut Torte. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci măcinate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mocha Torte, Alun Mocha Torte, și Frozen Mocha Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Linia trei 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Intre timp, se incalzeste cuptorul la 375 de metri cubi. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până la culoarea groasă și de lămâie. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Combinați nucile, firimiturile, praful de copt și 1/2 linguriță de sare; se amestecă în amestecul de gălbenuș până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
4
Adăugați sarea rămasă în albușurile de ou; cu bătătoare curate, bateți pe mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi lucioase. Îndoiți un sfert din albușurile de ou în aluat, apoi pliați în albusurile rămase. Împărțiți între tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Coaceți 20-25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor atinse. Invert tigăi; se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
7
Îndepărtați hârtia cerată.
8
Într-un castron mic, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați până la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10
Într-o cratiță mare, topiți untul și ciocolata la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Scoateți din căldură. Se amestecă cafeaua, vanilia și zahărul suficient de cofetari pentru a obține consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
12
Răspândiți umplerea între straturi. Partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
13
Garnisiți cu nuci pecan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista