Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mocha Nut Torte. O porție conține 380 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci măcinate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mocha Torte, Alun Mocha Torte, și Frozen Mocha Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Linia trei 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Intre timp, se incalzeste cuptorul la 375 de metri cubi. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până la culoarea groasă și de lămâie. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană Necco
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați nucile, firimiturile, praful de copt și 1/2 linguriță de sare; se amestecă în amestecul de gălbenuș până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Adăugați sarea rămasă în albușurile de ou; cu bătătoare curate, bateți pe mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi lucioase. Îndoiți un sfert din albușurile de ou în aluat, apoi pliați în albusurile rămase. Împărțiți între tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți 20-25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor atinse. Invert tigăi; se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
7
Îndepărtați hârtia cerată.
8
Într-un castron mic, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați până la asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană Necco
10
Într-o cratiță mare, topiți untul și ciocolata la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Scoateți din căldură. Se amestecă cafeaua, vanilia și zahărul suficient de cofetari pentru a obține consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
12
Răspândiți umplerea între straturi. Partea superioară și părțile laterale ale tortului.