Mocha Cheesecake

Mocha Cheesecake
Cheesecake Mocha necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, napolitane de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mocha Cheesecake, Mocha Cheesecake, și Cheesecake Pufos De Mocha.

Instrucțiuni

1
Procesați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați 2 linguri de zahăr și unt; puls de 1 sau 2 ori. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 1/2 inci în sus laturile unei tigaie cu arc de 9 inci. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Se amestecă fasolea espresso și 1/2 cană apă clocotită; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Se toarnă printr-un filtru de cafea, rezervând 1/3 cană lichid (adăugați apă pentru a face 1/3 cană, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Topiți ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Adăugați espresso, ciocolată topită, smântână și ouă; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
(Keebler)(Keebler)
8
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Coaceți la 350 timp de 55 de minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake în cuptor 1 oră cu ușa cuptorului ușor deschisă. Se răcește pe un suport de sârmă. Se răcește cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista