Mocha Cheesecake
Cheesecake Mocha necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, napolitane de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mocha Cheesecake, Mocha Cheesecake, și Cheesecake Pufos De Mocha.
Instrucțiuni
Procesați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie până la sol.
Adăugați 2 linguri de zahăr și unt; puls de 1 sau 2 ori. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 1/2 inci în sus laturile unei tigaie cu arc de 9 inci. Chill.
Se amestecă fasolea espresso și 1/2 cană apă clocotită; rece.
Se toarnă printr-un filtru de cafea, rezervând 1/3 cană lichid (adăugați apă pentru a face 1/3 cană, dacă este necesar).
Topiți ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând des.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați espresso, ciocolată topită, smântână și ouă; bate până se omogenizează.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake în cuptor 1 oră cu ușa cuptorului ușor deschisă. Se răcește pe un suport de sârmă. Se răcește cel puțin 8 ore.