Mississippi noroi tort II

Mississippi noroi tort II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mississippi Mud Cake II. Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 523 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de cremă de marshmallow, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Noroi Mississippi, Tort De Noroi Mississippi, și Tort De Noroi Mississippi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare de sos la foc mic, topiți 1 cană de unt sau margarină și cacao. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se adaugă zahărul alb, se bate bine. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
4
Combinați făina, praful de copt și sarea și amestecați în amestecul de ouă. Se amestecă nuca tocată și lingurița de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți tortul din cuptor și întindeți crema de marshmallow peste tort. Lingurați glazura de ciocolată peste topping de marshmallow în timp ce tortul este încă fierbinte și răspândit. Tortul va fi "muddied" de acțiunea de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a face glazură: bateți împreună restul de 1/4 cană de unt sau margarină, 1/3 cană de cacao, 1 linguriță de vanilie, laptele și zahărul cofetarului. Odată ce lingura bine combinată peste tortul încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista