Mississippi Noroi Plăcintă Ghimpat Milkshake Fotografii

Mississippi Noroi Plăcintă Ghimpat Milkshake Fotografii
Mississippi noroi plăcintă ghimpat fotografii Milkshake ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Această băutură are 475 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de cafea, lapte, înghețată de ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Shots Espresso De Ciocolată Cu Vârf, Ghimpat Do-si-Do Milkshake, și Spiked Dovleac Plăcintă Milkshake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați înghețatele de ciocolată și cafea, bourbonul și laptele într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare mici.
3
Presărați deasupra niște fasole espresso zdrobită. Rupeți puțin marshmallows pentru a expune interiorul gooey și puneți două deasupra fiecărui pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista