Mississippi Bourbon Punch este un vegan băutură. Această rețetă face 10 porții cu 338 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de gheață, băutură de lămâie-lime, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Punch Bourbon cu mentă, Pumn De Lapte Bourbon, și Amaretto Bourbon Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă vin de muscadină, grenadină, bourbon, suc de portocale, suc de afine și suc de lămâie într-un bol cu pumn. Se amestecă cuburi de gheață, băutură răcoritoare lămâie-lime și sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Punch
Apă Spumantă
Grenadină
Cuburi De Gheață
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lămâie
Var
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Garnisiți, dacă doriți.
3
* Chardonnay poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chardonnay
4
Notă: Am testat cu Morgan Creek Vineyards Cahaba White Alabama muscadine wine și Stirrings grenadine.
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.