Miss Elvețiană De Casă Cu Mini Marshmallows
Domnișoara elvețiană de casă cu mini Marshmallows ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 133 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, ciocolată, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bile de Popcorn Jello cu mini Marshmallows, Marshmallows De Casă, și Marshmallows De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți amestecul de cacao:în vasul unui robot de bucătărie, combinați zahărul pudră, ciocolata albă, pudra de cacao, ciocolata neagră, sarea, semințele de fasole de vanilie și cafeaua instant. Pulsați până când amestecul este măcinat fin. Dacă procesorul începe să se încălzească, faceți o pauză de un minut pentru a-l lăsa să se răcească. Continuați să pulsați până când nu rămân bucăți mari de ciocolată. (Nu rulați procesorul continuu, deoarece acest lucru va face ca mașina să se încălzească și va începe să topească puțin ciocolata, creând un amestec ciudat aglomerat.)
Transferați amestecul de cacao măcinat într-un recipient etanș. Amestecul se va păstra la nesfârșit la temperatura camerei.
Bateți 3 linguri (aproximativ o uncie) de amestec de cacao în 6 uncii de lapte clocotit. Reglați cu mai multă cacao după gust.
Adăugați marshmallows.Dacă serviți o mulțime și doriți să pregătiți toată cacao simultan, începeți prin a aduce o jumătate de galon de lapte (împreună cu păstaia de vanilie rezervată, dacă doriți) la fiert într-o oală la foc mediu. Întoarceți focul la mediu și amestecați toată cacao, o jumătate de cană la un moment dat.
Bateți continuu până când tot amestecul s-a dizolvat.
Serviți imediat sau transferați la un termos.