Miss Elvețiană De Casă Cu Mini Marshmallows

Miss Elvețiană De Casă Cu Mini Marshmallows
Domnișoara elvețiană de casă cu mini Marshmallows ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 133 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, ciocolată, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bile de Popcorn Jello cu mini Marshmallows, Marshmallows De Casă, și Marshmallows De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de cacao:în vasul unui robot de bucătărie, combinați zahărul pudră, ciocolata albă, pudra de cacao, ciocolata neagră, sarea, semințele de fasole de vanilie și cafeaua instant. Pulsați până când amestecul este măcinat fin. Dacă procesorul începe să se încălzească, faceți o pauză de un minut pentru a-l lăsa să se răcească. Continuați să pulsați până când nu rămân bucăți mari de ciocolată. (Nu rulați procesorul continuu, deoarece acest lucru va face ca mașina să se încălzească și va începe să topească puțin ciocolata, creând un amestec ciudat aglomerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Transferați amestecul de cacao măcinat într-un recipient etanș. Amestecul se va păstra la nesfârșit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1
Bateți 3 linguri (aproximativ o uncie) de amestec de cacao în 6 uncii de lapte clocotit. Reglați cu mai multă cacao după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați marshmallows.Dacă serviți o mulțime și doriți să pregătiți toată cacao simultan, începeți prin a aduce o jumătate de galon de lapte (împreună cu păstaia de vanilie rezervată, dacă doriți) la fiert într-o oală la foc mediu. Întoarceți focul la mediu și amestecați toată cacao, o jumătate de cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Bateți continuu până când tot amestecul s-a dizolvat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Serviți imediat sau transferați la un termos.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista