Miso-ciuperci carbonizate și salată de orez negru este un fără gluten și vegan felul principal. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 387 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 139 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză savoy, mirin, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Mese Simple: Cod negru cu ciuperci și sos Miso, Cod negru glazurat Miso pe ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake, și Miso-Halibut glazurat cu ulei de arpagic și orez negru.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală medie-mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați orezul în apa sărată clocotită și gătiți fără capac până se înmoaie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
3
Între timp, aranjați un raft de 6 până la 8 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare. Într-un castron, amestecați împreună miso, 2 linguri mirin și ghimbir proaspăt. Slather ciupercile, de sus și de jos, cu amestecul miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
1 Cană De șalote, Tocate
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți până se înmoaie și se carbonizează, întorcându-se o dată, aproximativ 20 de minute în total. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Amestecând împreună oțetul de orez, sucul de lămâie, sosul de soia, restul de 1 linguriță mirin și uleiul de susan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Avocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Odată ce orezul a gătit timp de 30 de minute, adăugați fasolea edamame proaspătă. Când orezul mai are doar un minut de gătit (fierbe de 34 de minute), adăugați varza mărunțită. Dacă utilizați edamame congelat, adăugați cu varza la marcajul de 34 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®
7
Scurgeți orezul, edamame și varza toate împreună într-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Edamame Congelat (din Păstăi)
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Aruncați cu pansamentul, jalapeno, coriandru și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți salata de orez cu ciupercile, feliate gros, cocoțate deasupra.