Mirchi Salan (Ardei Iute Cu Ardei Iute)
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă $1.57 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Mirchi Salan (ardei iute jalape Circularo) ar putea fi un excelent fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Un amestec de ulei vegetal, semințe de schinduf măcinate, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați hyderabadi mirchi Ka salan , cum să faci mirchi Ka salan, Ardei Umpluți Cu Curry, și Ardei curry și Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu într-o cratiță cu capac cu fund greu până la sclipire. Glisați ardeii și prăjiți până când pielea este ușor carbonizată, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Nu ștergeți cratița.
Combinați chimenul, muștarul, schinduful, arahidele, semințele de susan, pudra de chili, turmericul, usturoiul, ghimbirul, tamarindul și carnea de cocos într-un castron mic.
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul rămas.
Se încălzește până la sclipire.
Adăugați frunzele de curry și amestecați în timp ce se stropesc, adăugați imediat ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând frecvent până când parfumul și uleiul se separă de pasta de condimente, aproximativ 12 minute.
Adăugați apă, sare și zahăr în amestec. Se amestecă și se închide capacul. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați ardeii și lăsați să gătească fără capac încă 5 minute până când aroma sosului se infuzează în ardei.
Se servește fierbinte cu orice masă indiană.