Mirchi Salan (Ardei Iute Cu Ardei Iute)

Mirchi Salan (Ardei Iute Cu Ardei Iute)
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă $1.57 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Mirchi Salan (ardei iute jalape Circularo) ar putea fi un excelent fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Un amestec de ulei vegetal, semințe de schinduf măcinate, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați hyderabadi mirchi Ka salan , cum să faci mirchi Ka salan, Ardei Umpluți Cu Curry, și Ardei curry și Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu într-o cratiță cu capac cu fund greu până la sclipire. Glisați ardeii și prăjiți până când pielea este ușor carbonizată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Nu ștergeți cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Combinați chimenul, muștarul, schinduful, arahidele, semințele de susan, pudra de chili, turmericul, usturoiul, ghimbirul, tamarindul și carnea de cocos într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
TamarindTamarind
TurmericTurmeric
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se încălzește până la sclipire.
6
Adăugați frunzele de curry și amestecați în timp ce se stropesc, adăugați imediat ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând frecvent până când parfumul și uleiul se separă de pasta de condimente, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați apă, sare și zahăr în amestec. Se amestecă și se închide capacul. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați ardeii și lăsați să gătească fără capac încă 5 minute până când aroma sosului se infuzează în ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Se servește fierbinte cu orice masă indiană.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista