Minnesota Mail Carrier Cookies

Minnesota Mail Carrier Cookies
Minnesota mail Carrier cookie-urile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de apă caldă, zahăr brun, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cârnați gata de poștă: Salsicce în Cartoccio, Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota, și Prăjitură cu tigaie cu ciocolată + o zi la Târgul de Stat din Minnesota pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în apa caldă. Cremați scurtarea cu zahărul brun până la lumină. Se amestecă ouăle, amestecul de bicarbonat de sodiu, nuca de cocos, fulgi de ovăz, curmale sau stafide, nuci și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
Nucă De CocosNucă De Cocos
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
StafideStafide
CremăCremă
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
3
Se amestecă până se combină. Aruncați cu lingurițe pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista