Miniaturi de pâine de carne
Meat Loaf Miniatures este o rețetă fără lactate , cu 18 porții. Acest fel principal are 186 de calorii , 17 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, zahăr brun, praf de ceapă și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Meat Loaf , Meat Loaf și Best Ever Meat Loaf .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ketchup-ul, zahărul brun și muștarul.
Scoateți 1/2 cană pentru topping; pus deoparte.
Adăugați ouăle, sosul Worcestershire, cerealele și condimentele la amestecul de ketchup rămas.
Se lasa sa stea 5 minute. Se sfărâmă carnea de vită peste amestecul de cereale și se amestecă bine.
Presă amestecul de carne în 18 căni de brioșe (aproximativ 1/3 cană fiecare).
Coaceți la 375° timp de 18-20 de minute.
Stropiți cu amestecul de ketchup rezervat; Coaceți încă 10 minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne arată 160°.
Serviți numărul dorit de pâini de carne. Pâinile rămase la rece; îngheţa.
Transfer in pungi congelatoare; sigilați și congelați până la 3 luni.
Pentru a utiliza pâini de carne congelată: Dezghețați complet în frigider.
Puneți pâinile într-o tavă unsă cu unt.
Coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până când se încălzește, sau acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1 minut sau până când se încălzește.