Mini Wellingtons De Vită
Mini Wellingtons de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 448 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, ciuperci nasture, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Mini Wellingtons De Vită, Mini Wellingtons De Vită, și Mini Wellingtons de vită cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Se adauga ciupercile si rozmarinul; saut 3 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă piper și 1/8 linguriță sare de mare. Pune deoparte.
Bateți împreună oul și 1 lingură de apă într-un castron mic.
Rulați 1 foaie de foietaj într - un dreptunghi de 9 x 12 inci pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Tăiați în pătrate de 12 (3 inci). Aranjați 1 cub de vită în centrul fiecărui pătrat de patiserie și presărați cu un vârf de sare de mare. Acoperiți fiecare cub de vită cu aproximativ 1/2 linguriță de brânză Boursin și 1 felie de ciuperci.
Ungeți marginile pătratelor de patiserie cu amestec de ouă. Îndoiți colțurile aluatului peste umplerea în centru pentru a face un pachet, ciupind pentru a sigila.
Așezați pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați cu ingredientele rămase și periați toate cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți 9 minute sau până când patiseria este umflată și maro aurie.
Sip: Diebolt-Vallois Champagne, NV Blanc de Blanc, 100% Chardonnay ($36): "acest bule este bogat și toasty-doar dreapta cu ierburi și produse de patiserie cu puf."- Michael Velo, expert în bule de la restaurantul Carriage House din Chicago